Naléhavé sdělení pro zákazníky a obchodní partnery společnosti Teplárna České Budějovice, a.s.

pátek, 13. března 2020

Opatření v souvislosti s nebezpečím šíření nákazy koronavirem platné od 12. března do odvolání.

Vážení zákazníci a obchodní partneři,

v souvislosti s nebezpečím šíření nákazy koronavirem COVID-19 se na vás obracím s mimořádnou prosbou. Zvažte, prosím, nutnost osobních návštěv či jednání v prostorách společnosti Teplárna České Budějovice, a. s.

V co největším možném počtu případů využijte při vyřizování svých záležitostí možnosti vzdálené komunikace, tzn. prostřednictvím telefonu, e-mailu, internetové aplikace TČB, datové schránky, případně poštovního spojení. V případě nutnosti osobního setkání vás prosíme o včasné sjednání individuální schůzky s konkrétním pracovníkem teplárny.

Důvodem návrhu omezení obvyklého osobního kontaktu je ochrana veřejného zdraví spočívající ve snížení rizika přenosu nákazy mezi větším počtem osob na jednom místě. Po zlepšení epidemiologické situace platnost tohoto návrhu skončí.

Městská teplárna nadále funguje standardním způsobem, plní své závazky a odběratele stabilně zásobuje teplem, teplou vodou a párou v požadovaném množství a kvalitě. K dispozici je nonstop dispečink fungující v režimu 24 hodin denně/7 dní v týdnu tradičně koordinující činnost výjezdových skupin v případě nutných oprav.

Děkuji za pochopení a ohleduplnost.

Za tým pracovníků teplárny s úctou

Ing. Václav Král

předseda představenstva